Кариерното събитие се завръща във Варна на 13 април, за

...
Кариерното събитие се завръща във Варна на 13 април, за
Коментари Харесай

Национални дни на кариерата 2024 – пресечната точка на работодатели и търсещи работа във времена на труден и непредсказуем пазар на труда

Кариерното събитие се завръща във Варна на 13 април, с цел да даде късмет на младежите да открият или трансформират своя кариерен път

2023-та година беше предизвикателна в икономическо отношение, а първото тримесечие на 2024-та следва същата динамичност. С по-бавни темпове и повече нерешителност бизнесът търси способи да се оправи с настъпващата икономическа рецесия. Част от работодателите в страната ще продължат да се сблъскват с компликации при привличането на експерти и ще бъдат все по-внимателни при наемането на нови чиновници.

Дори и във времена на сложен и непредсказуем пазар на труда има компании, които интензивно наемат и уголемяват екипите си. Най-мащабният кариерен конгрес в България - Национални дни на кариерата е мястото, където същите тези компании с действителни работни места могат да се срещнат с бъдещите си чиновници.

Събитието обичайно ще се организира в 6 университетски града през април - София, Велико Търново, Габрово, Пловдив, Варна и Русе. Компаниите, които са запазили своите места към този момент са над 80! Всички работодатели, които търсят да привлекат млади гении в сегашния интервал, могат да се отличат на Национални дни на кариерата, като заявят своя щанд в стремежи град тук .

След сполучливото осъществяване на събитията в огромните градове през предходната година в съботен ден, тази процедура ще продължи и през 2024-та. Това е превъзходен късмет за работещите младежи в София, Варна и Пловдив също да могат да се включат в срещите с работодателите и да потърсят по-добра професионална реализация. Представителите на фирмите пък ще могат да избират измежду претенденти с разнородни познания, умения и стаж.

Записванията за работодатели за всички събития не престават, само че местата са лимитирани.

Дигиталният продан на данни сред търсещите и предлагащите работа още веднъж ще бъде застъпен по време на форума през 2024 година като част от зелената политика на JobTiger. За първи път тази година входът за гости е безвъзмезден, само че със наложителна регистрация в ScanFactor: регистрацията дава опция за непосредствено шерване на CV-то с работодатели – оптимално елементарно и с още по-голям късмет за посетителите да се откроят.

Кога и къде ще се проведат Национални дни на кариерата?

• София – 6 април - Гранд Хотел " Милениум “ София, Конферентни зали на ет. 2

• Велико Търново – 9 април - Великотърновски университет " Св. Св. Кирил и Методий ", пети корпус

• Габрово – 11 април - Технически университет

• Пловдив – 13 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център

• Варна – 13 април – Хотел-галерия " Графит “

• Русе – 16 април - Русенски университет " Ангел Кънчев “

Организатор на събитието е JobTiger. Златен спонсор на събитието е Austrian Business Agency.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР