Кари Брадшоу се завръща във втория сезон на И просто

...
Кари Брадшоу се завръща във втория сезон на И просто
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър зарадва феновете на Сексът и градът с тази новина

Кари Брадшоу се завръща във втория сезон на " И просто ей по този начин... ", заяви Ройтерс. Продължението на сериала " Сексът и градът " още веднъж ще бъде на екран тази седмица.

Героинята Кари Брадшоу, с поддръжка от другари - остарели и нови - продължава живота на самостоятелна жена, откакто загуби брачна половинка си в първи сезон.
-->
" Чувствам се разчувствана от този сезон ", споделя актрисата Сара Джесика Паркър, която е в ролята на Кари. " Първият сезон беше печален, което е обикновено след загуба. Със сигурност ще бъде забавно да се изиграе повторната поява на Кари като необвързана жена в Ню Йорк. Градът към този момент не е същият, героинята - също ".

Сериалът " Сексът и градът " се излъчва от 1998 до 2004 година, отдаден е на другарството и любовните връзки на Кари и нейните доближени Миранда, Шарлот и Саманта, напомня Българска телеграфна агенция.

" И просто ей по този начин... " споделя историите на Кари, Шарлот и Миранда - всички към този момент на 50 години. Има и три нови героини - Че, Сийма и Ная. " Бях доста разчувствана от този сезон ", сподели Паркър.

Режисьорът, сценарист и продуцент Майкъл Патрик Кинг споделя, че задачата на втория сезон на сериала е била новите герои да наподобяват добре познати на публиката.

През новия сезон Кари ще срещне някогашния си избраник Ейдън. Ще има и изненадваща поява на Ким Катрал в ролята на Саманта. Катрал е част от истинския актьорски състав на " Сексът и градът ". В първия сезон феновете видяха Кари да си написа известия със Саманта, която е в Лондон. " Добавянето на лицето към текстовите известия ми се видя добра концепция ", споделя Сара Джесика Паркър. " Съвсем за малко, само че е доста благо. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР