Карен Хачатрян възмути последователите на Златка Райкова с обидното си

...
Карен Хачатрян възмути последователите на Златка Райкова с обидното си
Коментари Харесай

Потрес! Карен на Златка замеря сина на Джизъса с храна

Карен Хачатрян възмути почитателите на Златка Райкова с обидното си поведение към сина й Благой Георгиев. В късото видео арменецът замеряше със зрънчо малчугана, като че ли е куче, а майката стоеше изцяло безучастна.

„ Благойчо е сладурче и не е отговорен, че е в неприятна среда, където му приказва непознат човек на „ бе”, закача го, до момента в който яде, не дай боже да се задави! И за похлупак по противен метод му хвърля зрънчо в лицето” – възмущават се е съображение почитателите на пазарджиклийката.



Не Благой Георгиев, а Златка Райкова е била тази, която първа e изневерила. По време на съвсем 3-годишната им връзка плеймейтката редовно кръшкала на някогашния футболист, издадоха близки до ексдвойката, написа " Уикенд ".

„ Златка месеци наред кръшкаше на Благо с разнообразни мъже. Уж се криеше, само че София е дребна и всичко се схваща. Нейният гримьор Цецо Андреев й служеше за заслон и непрекъснато я прикриваше пред Благо” – настояват осведомени. Райкова се срещнала с арменеца Карен Хачатрян при започване на 2022 година, когато към момента е била обвързана с Джизъса. Двамата са се криели от Благо, а откакто той научил, бил грохнал. Зарязал я и се хванал с Полина, а силиконката официализирала връзката си с арменеца. Столични клюкари разясняват, че въпросният Карен не е богат правоприемник, както се изкарва, а първокласният живот, който показва, е надалеч от истината. Той по-скоро произлиза от оскъдно семейство, в сравнение с да е роден със сребърна лъжичка в устата. В профила на брат му в инстаграм, който към този момент е заключен, имало фотография на Карен от тези години, в които не е имал пари, преди да ги изкара от черно тото, описват още източници. „ В момента няма сигурен приход, занимава се с търговия с биткойни и демонстрира подправен начин на живот с вярата да стане истина. Златка не е единствената, с която е опитвал да го направи, прецакал е доста други. А тя просто си го връща на Благой, за това, че не й елементарни изневярата и я заряза”, разясняват в светските среди.

Хора от обкръжението на Карен го разказват като безспорен нарцис. С връзката си със Златка той целял да получи внимание и най-много да бъде прочут. „ Чрез нея може да получава оферти за разнообразни реклами. Той си беше купил почитатели в остарелия си профил, като за нощ бяха нарастнали с 10 000 и беше опитал самичък, само че безуспешно”, настояват доближени до арменеца.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР