Кърджали.От 11.00 часа държавният глава ще приветства възпитаниците на СУ

...
Кърджали.От 11.00 часа държавният глава ще приветства възпитаниците на СУ
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 31 май

Кърджали.
От 11.00 часа президентът ще приветства възпитаниците на СУ „ Петко Рачев Славейков " в Кърджали във връзка завършването на образователната година, след което ще се запознае с достиженията на образователното заведение и ще беседва с изявени възпитаници от клубове и школи в града. В 11.45 часа президентът ще организира среща с кмета на Кърджали инж. Хасан Азис в постройката на Общината.

***
София.
От 9.30 часа в клуб „ Перото " в НДК ще се организира Международна конференция „ Дезинформацията и подправените вести в навечерието на Европейските избори ". В конференцията ще взе участие вицепрезидентът Илияна Йотова.

***
София.
От 9.00 часа ще стартира пленарното съвещание на Народното събрание.

***
к.к. Слънчев бряг.
От 09.30 часа в хотел РИУ Хелиос Парадайс в к. к. Слънчев бряг министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие Международна конференция за устойчиви вложения в туризма.

***
Благоевград.
От 11.00 часа на площад „ Македония " в Благоевград ще се организира гала по тържественото посрещане на 37-ия контингент на Българската войска, завърнал се от задачата на НАТО в Афганистан „ Решителна поддръжка ".
***
Благоевград.
От 14.00 часа в зала 301 на Учебен корпус № 6 на ЮЗУ „ Неофит Рилски " зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев ще изнесе обществена лекция.

***
Хасково./с. Минерални бани.
От 10.15 часа зам.-социалният министър Султанка Петрова и президента на КНСБ Пламен Димитров ще открият ХІХ Международен детски етнофестивал „ Децата на Балканите - с нематериалност в Европа ", който ще се организира за деветнадесета поредна година.

***
София.
От 11.30 часа в постройката на Столична община на ул. „ Париж " №1 ще се организира конференция за фестивала „ Цвете за Гошо ".

***
София.
От 12.00 часа в Източното предверие в постройката на Народното събрание на пл. „ Княз Александър I " № 1 Централната изборна комисия ще одобри решението за оповестяване на определените членове на Европейския парламент от Република България от създадените избори на 26 май 2019 година

***
София.
От 12.00 часа в Национален пресклуб Българска телеграфна агенция Европейският институт за тактики и разбори (EISA) ще показа проучване на тематика: „ Оценки и упования на българските жители към претендента за длъжността Главен прокурор на Република България. Оценки и упования към новия основен прокурор на Европейски Съюз. "

***
София.
От 14.00 часа в хотел „ Арена ди Сердика " ще се състои Национална конференция „ География на
възстановителното правораздаване в България ".

***
Бургас.
От 17.30 часа до сърф базата в Морската градина следва показване на огромна структура с 4000 пластмасови бутилки във формата на риба от пластмасови бутилки. Събитието е част от фестивал " Рециклирай с фикция ".

***
Благоевград.
От 9.30 часа в зала „ 22-ри септември " ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет - Благоевград.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в офиса на Областен информативен център на адрес пл. „ Георги Измирлиев " 5 ще се организира награждаване на участниците в състезанието „ Имам бизнес концепция ".
***
Благоевград.
От 10.00 часа в РЗИ - Благоевград ще стартира конференция във връзка Световния ден без тютюнев пушек с мотото „ Тютюн и белите дробове ".

***
Благоевград.
От 11.00 часа в Министерството на здравеопазването ще се организира конференция във връзка Световния ден без тютюнопушене 2019 година

***
Благоевград.
От 14.00 часа в зала 301 на Учебен корпус № 6 - зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев ще изнесе обществена лекция в ЮЗУ „ Неофит Рилски ".

***
Велико Търново.
От 10.00 часа на пешеходната пътека на ул. " Васил Левски " - до чешмичките и МДТ " Константин Кисимов " ще се организира Кампанията за пътна сигурност, в която ще вземат участие десетки деца от Велико Търново и обитаемоте места.

***
Велико Търново.
От 10.00часа в огромна зала на Община Велико Търново ще се организира детски празник.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Парк „ Дружба " /при неприятно време в Голяма зала на Община Велико Търново/ ще бъде означи Международния ден на детето с „ Приказно ревю ", с присъединяване на деца от обществените услуги и Центровете за работа с деца и младежи, функциониращи на територията на община Велико Търново.

***
Дупница.
От 10.00 часа в залата на Община Дупница ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет.

***
Казанлък.
От 11.00 часа в ИМ „ Искра " ще се състои Тържествена сесия на Общинския съвет в Казанлък.

***
Казанлък.
От 20.30 часа на площад „ Севтополис " ще стартира спектакълът по коронясване на кралица Роза.

***
Пещера.
От 10.00 часа ще се организира образование за вредата от тютюнопушенето с акцент вредата от използването на наргиле с възпитаници от гимназия „ Ат. Ченгелев " - Пещера, съпроводено с проява на премерване на въглероден оксид в издишан въздух.
***
Перник.

***
Русе.
От 11.00 часа в региона на пристанище Русе, на 496 речен километър, ще се организира Съвместна подготовка на формирования от Военноморските сили и Регионална дирекция „ Гранична полиция " - Русе.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа до 13.00 часа във военно формирование 44200 - Стара Загора (до Национална организация поприходите - клон Стара Загора) от състава на Втора механизирана бригада ще се организира Ден на отворени порти.

***
Смолян.
От 10.00 до 16.00 часа в 101 алпийски полк ще се организира ден на отворени порти по случай Деня на детето.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР