Кърджали, който е част от трасето за ГКПП „Маказа”, няма

...
Кърджали, който е част от трасето за ГКПП „Маказа”, няма
Коментари Харесай

Кърджали е част от трасето за ГКПП „Маказа”, но няма околовръстен път

Кърджали, който е част от трасето за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа”, няма околовръстен път. Сега целият трафик за Гърция минава през града.
Дебатът за Кърджали в предаването " Тази заран " Очакваме вашето мнение по тематиките в предаването
През летните месеци това трансформира в пъкъл живота на хората от родопския град. По бул. „ Беломорски” в Кърджали на всяка минута минава кола. А през лятото трафикът е денонощен. Да преминеш по пешеходна пътека в Кърджали е мъчно.

С откриването на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа” преди 8 години Кърджали се трансформира в част от трасето за Гърция.

По данни на Министерство на вътрешните работи единствено това лято през „ Маказа” са минали почти 805 хиляди автомобила. Всички те, преди да доближат до границата, са минали през Кърджали.

При всички избори идват обещания, че ще има околовръстен път в града. От Пътната организация споделят, че процедурата към този момент е задействана.
" Маркет Линкс ": Над половината гласоподаватели в Кърджали поддържат сегашния кмет Агенцията чака към 42% изборна интензивност
Проектът за околовръстен път на Кърджали е на стадий правене на организационен проект. После следват отчуждителни процедури, планувано е те да приключат до края на идната година. Така, в случай че всичко върви по проект, строителството може да стартира най-рано след две години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР