Кардиолози от университета в Хелзинки са провели изследване, включващо 1222

...
Кардиолози от университета в Хелзинки са провели изследване, включващо 1222
Коментари Харесай

Кардиолози: Дори здрави хора умират, ако не правят това

Кардиолози от университета в Хелзинки са провели проучване, включващо 1222 мъже на възраст над 40 години. Сред тях имало изцяло здрави хора, водещи здравословен метод на живот. Имало и такива с наднормено тегло и нездравословни привички с риск от сърдечносъдови болести, написа Zdrave.to.

``
реклама

Целта на проучването било да се откри но ли връзка сред незадоволителната отмора и късата отпуска с нарасналата смъртност. След приключването на проучването кардиолозите предизвестиха за съдбовните последици, свързани с късата годишна отпуска.  

В последна сметка екипът стигнал до извода, че продължителността на живота на следените мъже била обвързвана с размера на годишната им отпуска. При това даже и здравите човеци си отивали по-рано от този свят, спрямо тези, които били заболели, употребили по-дълги отпуски.

За да не подлагаме на риск здравето си, всяка година би трябвало да почиваме най-малко четири седмици. При по-кратък отдих даже и хора, които са в положително здраве и водят природосъобразен метод на живот, са изложени на риск от сърдечносъдови заболявания

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР