Кардиналните знаци биват четири – Овен, Козирог, Везни и Рак.

...
Кардиналните знаци биват четири – Овен, Козирог, Везни и Рак.
Коментари Харесай

Кои са кардиналните знаци и каква е съдбата им

Кардиналните знаци биват четири – Овен, Козирог, Везни и Рак. Те са родени, с цел да управляват и да бъдат господари. Всеки от тях е покровителстван от своя детайл – огнен, земен, въздушен и воден.

Овен

 Овен

Кардиналната природа на този знак, в композиция с огнения му детайл, изпълват цялата му същина. Всяко нещо, с което се захванат, е изпълнено с възторг. Способни са надълбоко да вникват и в най-незначителните детайли. В живото си постоянно се стремят да бъдат водачи и да командват всички и всичко.

Всяко начинание, което носи популярност и благодарност от страна на близките, е уместно за този съществен знак. Тези хора са импулсивни във всяко ново начало, те са първооткриватели.

Често обаче не приключват започнатото. Освен това се доверяват безразсъдно. Наивността, щедростта и припряността са нещата, които постоянно пречат на другояче целеустремената им същина.

Козирог

 Козирог

Земята покровителства този съществен знак. Тя е обвързвана с всички устойчиво, практично, непоклатимо и със здрави основи за развиване. Козирозите залагат на специалностите, които най-точно кореспондират на земната им природа. В тях те търсят сигурността.

Най-често обичат да стоят в сянка, само че постепенно и несъмнено се изкачват до върха. Отношението им към любовта е същото – те не обичат мимолетните връзки, макар че преди да открият огромната обич изживяват няколко такива.

Никой не се съмнява във опциите на този съществен знак, който реализира всичко в живота си целенасочено, малко по малко.

Везни

 Везни

Този въздушен съществен знак е един от най-общителните. Те обичат контакта с хората, заради което се трансформират в едни от най-хубавите основатели, арбитри и съдии.

Обичат да потушават разногласия, да свързват, да основават равновесие и естетика. Везните имат вродено възприятие за правдивост и не икономисват нищо на никого. В същността им са преплетени естетика и хубост.

Рак

Водата, която покровителства Раците, е знак на непрестанните промени, тайнството и всепоглъщащото. В живота си постоянно се нуждаят от уединение, преди да решат по кой път да тръгнат.

 Зодия Рак

Професията, която избират, постоянно е обвързвана с премного време за пътешествия, честа промяна на пейзажа и шир, с цел да могат да развихрят мощно развитото си въображение.

Въпреки това, всеки Рак има собствен дом, в който се усеща предпазен. В множеството случаи тези хора мъчно се разделят с родителите си.

Плановете за бъдещето си не споделят с никого, до момента в който не усетят, че е пристигнал моментът за тяхната реализация. Тогава се разкриват и с удоволствие одобряват поздравленията на близките.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР