Караниците станаха символ на това, което последните две години се

...
Караниците станаха символ на това, което последните две години се
Коментари Харесай

Бетина Жотева: Наблюдаваме скандали за всичко и пълна липса на идеи в политиката

Караниците станаха знак на това, което последните две години се пробва да води вътрешният политически живот – а точно кавги за всичко и цялостна липса на хрумвания ”, сподели в „ Събуди се ” журналистът Бетина Жотева.
По думите й е несериозно в деня, в който се разпуска Народното събрание, да кажеш, че са нужни предварителни избори.

" Може европредседателството и неговият край да са най-важното нещо за България, само че българите обаче не могат да схванат по какъв начин ще им се решат проблемите. Перспективата я няма, няма го и разбирането какво се е случило”, разяснява политологът Татяна Буруджиева.

" Парламентът внесе доста закони, хората обаче ще запомнят свадите, а не нещата, които им вземат решение проблемите. На финала още веднъж бяха свадите и разправиите”, добави тя.

„ Българска социалистическа партия сподели, че сега се трансформира от нейния водач в еднолична партия. Премахват се всички йерархични равнища при взимането на решения в Българска социалистическа партия. Националният съвет към този момент е трансфорат в един углавен отряд. Не се дебатират решенията и политиките”, на мнение е Буруджиева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР