Карамфилът е подправка, която може да се срещне както под

...
Карамфилът е подправка, която може да се срещне както под
Коментари Харесай

Здраве от природата: Чудодейните свойства на карамфила

Карамфилът е фалшификация , която може да се срещне както под формата на пъпки , по този начин и на прахуляк . В продължение на епохи тя е била натурално лекарство против голям брой заболявания.

Карамфилът е незаменима фалшификация в кухнята на Анадола – придава лют усет и мирис на шербета и десертите, само че с това нейните функционалности надалеч не се изчерпват. Само две пъпки карамфил дневно може да направи чудеса за нашето здраве, написа „ Тюркие “.

Тази фалшификация е богата на антиоксиданти, витамини и минерали и взема решение доста здравословни проблеми.

Да дъвчем карамфил?!

 smiley На някои места съществува традицията при излизане от ресторанта да ви почерпят с карамфил. При дъвчене той отстранява миризмата от устата , с помощта на личния си мощен мирис.

 surprise Подправката оказва помощ също така при болки в гърлото и облекчава признаците на настинка . Дъвченето на единствено две пъпки карамфил дневно лекува болести на дихателните пътища .

 wink Подправката има антисептични свойства и бързо понижава отока и раздразнението в гърлото.

 yes Тъй като е натурално болкоуспокояващо средство , карамфилът може да отстрани зъбобола . Ако оставите карамфила известно време върху болния зъб, болката последователно ще отшуми, показва БГНЕС.

 blush Карамфилът поддържа салдото на кръвната захар , придава на организма сила и го тонизира.

 smiley Дъвченето на карамфил отстранява гаденето . Преди пътешестване с рейс или автомобил се предлага да се подъвче карамфил.

 surprise Подправката предотвратява хранителни разстройства и отстранява проблеми със запека .

 wink Редовното дъвчене на карамфил понижава желанието да се пуши, в случай че сте в развой да откажете цигарите .

 enlightened Карамфилът отстранява мощното главоболие . Освен това има успокояващо деяние и оказва помощ при справяне с проблеми от душевен темперамент като стрес и меланхолия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР