Капсула на времето е намерена в стените на еврейски музей

...
Капсула на времето е намерена в стените на еврейски музей
Коментари Харесай

Капсула на времето, намерена в стените на еврейски музей

Капсула на времето е открита в стените на еврейски музей …„ Капсула на времето “, датираща от 1873 година, е открита от служащи, които са правили ремонтни действия (HiddenTruth.site).

 Капсулата е в чудесно положение
Капсулата е в чудесно състояниеНамерена е с към момента недокоснат восъчен щемпел. Представлява стъклен буркан, който е открит в стените на Еврейския музей в Манчестър (Manchester Jewish Museum), който е и най-старата оживяла синагога в града.Капсулата, която била сложена в крайъгълния камък на постройката, когато е строена, съдържа редица остарели синагогски документи, вестници и остарели монети.Четете още: В Мексико са открити нефритови камъни, показващи контакт с извънземниРъководителят на обекта – Адам Браун, споделя:„ Полагахме спомагателни грижи за премахването на плочата, само че в никакъв случай не сме си представяли, че ще намерим нещо толкоз остаряло, колкото постройката, и то към момента непокътнато.Това сътвори доста неспокойствие. Очевидно е, че доста време и старания са били изразходвани за слагането на капсулата през тези години. Намирането й в съвършено положение изглеждаше в действителност необикновено.Надяваме се, че находката ще помогне да се насърчат хората да посещават музея, откакто той се отвори още веднъж. “Изпълнителният шеф на музея – Макс Дънбар (Max Dunbar), споделя:
„ Това навременно изобретение идва в подобаващ и алегоричен интервал, когато милиони евреи по света се приготвят за най-свещения ден от еврейския календар – Деня на изкуплението. Това е време от годината, когато доста наблюдаващи гледат обратно като средство да вървите напред.Ние сме разчувствани от откритието и чакаме с неспокойствие да го покажем в новия музей идната пролет. “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР