Капризната Кристина Пламенова, която зрителите обявиха за досадна лигла, а

...
Капризната Кристина Пламенова, която зрителите обявиха за досадна лигла, а
Коментари Харесай

Евгени, момичетата и екипът изревали от Кристина: Ето какви ги е вършила лиглата зад кадър!

Капризната Кристина Пламенова, която феновете оповестиха за " досадна лигла ", а самият Евгени Генчев изрита скоропостижно от предаването, докарала до полуда освен него. От нея изревали и вдигнали ръце самите участнички, да не приказваме за хората от екипа на " Ергенът ", които едвам я понасяли...

Източници от кухнята на предаването разкриха в този момент, когато нея към този момент я няма, че Кристина не се издържала. Тя се похвалила, че е имала връзка с доста богат предприемач преди време, който я разглезил съдбовно като изпълнявал всяка нейна волност. Разбира се, след това скъсали... за какво ли... само че Крисито си останала с капризите.

Тя се опита да набеди пианиста за изгонването си и да изкара него отговорен, само че не й се получи. Истината шокира феновете, а тя е, че Пламенова се лигавела всеки ден и не серпантина да мрънка.

Не харесвала нито една рокля, нито една прическа или грим, които им правели от екипа. Не желала да става рано и даже упорствала да сменят часа на фотосите, тъй като желала да спи. При все, че Кристина се хвали, че е приключила право и работи в частна адвокатска фирма, се оказа, че последната е благосъстоятелност на татко й...

" Всички си отдъхнаха като тази се махна, изключително Евгени. Момчето стрес получи от нея. То биваше да е виждал нафукани глезли, но чак толкоз ", разясняват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР