Капитанът на Ювентус - Данило, сравни настоящия си треньор Масимилиано

...
Капитанът на Ювентус - Данило, сравни настоящия си треньор Масимилиано
Коментари Харесай

Капитанът на Ювентус: Алегри и Гуардиола са на едно ниво

Капитанът на Ювентус - Данило, съпостави сегашния си треньор Масимилиано Алегри с мениджъра на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола. 32-годишният бразилец съобщи, че двамата имат еднакъв нрав и апетит за победи, като съгласно него те са на едно равнище.

" За мен Гуардиола и Алегри са на едно равнище. Пеп залага на позиционен футбол, когато бях в Сити играх на няколко позиции. Дясно, в центъра, ляво, в средата на терена ", съобщи южноамериканецът, който бе част от " жителите " в интервала 2017-2019.

" Гуардиола изисква от играчите си непрекъснат надзор върху топката, дава прецизни директиви и има единствено дребна независимост за нападателите. Постояно контактувам с Макс. Той е почтен, непосредствен, не приказва доста и знае по кое време да отстъпи. Имам извънредно почтена и същинска връзка с него ", показа бразилецът.

" Той постоянно споделя - в случай че можем да вкараме гол с три паса, за какво да вършим 50? За него най-важното нещо е успеха. Ако не печелиш във футбола, не може да му се наслаждаваш. Двамата имат разнообразни стилове и методики, само че задачата им е единствено една - успеха ", добави Данило.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР