Капитанът на юношите до 17 години Асен Митков остана позитивен

...
Капитанът на юношите до 17 години Асен Митков остана позитивен
Коментари Харесай

Асен Митков: Ще се опитаме на всяка цена да победим Полша

Капитанът на юношите до 17 години Асен Митков остана положителен след края на мача с Франция в Рамат Ган, макар провалянето с 0:4. С втората си загуба в група B " лъвчетата " изгубиха и теоретични шансове да се класират във втората фаза, където отиват днешните ни противници и Нидерландия.

" Мисля, че се представихме на едно положително равнище, изключително през второто полувреме. Имаше експанзия, държахме топката повече от нормално. Мисля, че и четирите гола паднаха от самостоятелни неточности, а не отборни. Но е един доста класен тим, който няма по какъв начин да не накаже такива грешки ".

" Данчо Петков, треньорът на нашия тим, имаше тактичност за мача. И мисля, че тя беше много добра, тъй като с изключение на нашите неточности преди почивката, Франция нямаше нищо. И щеше да се получи. Видяхте през първото полувреме изпуснахме положения посредством Роберто Райчев и Чунг. Щеше да се получи през второто, само че самостоятелните неточности ни попречиха ".
 Йордан Петков: Играхме превъзходен футбол, колкото и налудничаво да звучи Йордан Петков: Играхме превъзходен футбол, колкото и налудничаво да звучи
В неделя е последната среща и и съотборниците му са окуражени да завоюват, въпреки и без получилия през днешния ден червен картон Роберто Райчев. По всяка възможност мястото му ще бъде заето от Константин Павлов от.

" С ще търсим победа. Ние сме тук да играем футбол и няма друго защо. Знаем, че никой различен от предходните генерации не го е правил до момента на Европейски финали. Нямаме победа на Европейско за 17-годишни и желаеме ние да сме първият тим ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР