Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски разказа какво става около отбора.

...
Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски разказа какво става около отбора.
Коментари Харесай

Чорбаджийски: Каранга се интересува най-много от историята на ЦСКА

Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски описа какво става към тима. Защитникът твърди, че алените са вдигнали високо летвата и съперниците трябвало да се опасяват от този факт. Също по този начин бранителят разкри, че Фернандо Каранга е чужденецът, който най-вече се интересувал от историята на ЦСКА.

“Сега ни е малко по-леко. Като цяло организираме повече игрови и чисто тактически занимания, всичко е с топка. По-леки са нещата от първия лагер в Сандански, където наблегнахме повече на физическите извършения ", разяснява футболистът.

" В мача против Динамо (Киев) имаше отмалялост, на идващия ден имахме мач, след това един-два дни и отново мач. Тренираме по два пъти дневно. Вече сме малко по-свежи и считам, че нещата ще си дойдат на мястото. Факт е, че вдигнахме летвата, което в допълнение ни окуражи като тим, а това би трябвало да плаши противниците ни ", добави бранителят.

Той разкри, че най-новите попълнения не са се интересували от историята на ЦСКА и поради това не им я споделя. Това обаче не се отнасяло за Фернандо Каранга и двама-трима други играчи, които към този момент не са в отбора. Те желали да знаят за историята на клуба и Чорбаджийски им предал познанията си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР