Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров беше много критичен след реванша

...
Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров беше много критичен след реванша
Коментари Харесай

Бодуров след 0:0 с Титоград: Ще трябва да сменим чипа

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров беше доста сериозен след реванша с черногорския Титоград. В Подгорица алените приключиха 0:0, като можеха и да изгубят. Защитникът отдава този резултат на подценяване след погрома с 4:0 в първия мач.
 ЦСКА напред в Лига Европа след 0:0 в Подгорица
Според него обаче тревожното е, че ЦСКА не демонстрира добра игра и с сходна няма огромни шансове против хърватския Осиек във втория квалификационен кръг.

" Без да недооценявам тима на Титоград, съставът на Осиек е надалеч по-сериозен и в случай че играем по сходен метод против него, нищо положително не ни чака. Трябва бързо да променим чипа в главите си.

Осиек е много по-сериозен тим, с много по-голям бюджет от Титоград и в случай че играем по същия метод, нямаме огромни шансове да продължим напред ", съобщи Бодуров.

" Много слаб мач за нашия тим. От това, което видях и което почувствах вътре на терена, бяхме доста слаби. Не мога да си го обясня, може би имаше подценяване. А преди мача говорихме, че не би трябвало да има никакво подценяване и излизаме за победа, тъй като това са точки и коефициент за тима и страната.

Според имаше доза подценяване поради успеха в първия мач с 4:0, което до някаква степен е обикновено. Радващото е, че най-малко не загубихме, тъй като противникът имаше много обстановки. Не желая да звучи като опрощение, само че въпреки всичко имаме доста нови футболисти и те би трябвало да се сработят с останалите.

Но без да недооценявам Титоград, те не са от нашето равнище. И да ни основават толкоз обстановки, мисля, че е малко несериозно.

Сега е значимо да спечелим и за шампионата, тъй като допуснахме непредвидена за нас неточност в първия кръг ", показа Бодуров, който към този момент е възобновен изцяло след проблемите с ухото по време на лагера в Австрия и е подготвен да се завърне измежду титулярите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР