Капитанът на Славия Радослав Кирилов получи наградата си за Играч

...
Капитанът на Славия Радослав Кирилов получи наградата си за Играч
Коментари Харесай

Радoслав Кирилов: Срещу ЦСКА ще е тежко, но ние показахме, че можем да сме равностойни

Капитанът на Славия Радослав Кирилов получи премията си за Играч на миналия 22-и кръг в родната efbet Лига. Кирилов направи три асистенции за головете на " белите " в дуела против Локомотив (София).

" Благодаря за премията, настроението в тима е положително. Очакват ни тежки мачове, няма да е елементарно, само че ще създадем всичко допустимо ", стартира Кирилов.
 Радослав Кирилов: Стана мъжки мач! Имаше вид да напусна Славия, само че към този момент е минало
Радослав Кирилов: Стана мъжки мач! Имаше вид да напусна Славия, само че към този момент е минало

Националът бе определен за състезател на мача против Берое

" Ако влезем в първата шестица, ще е огромен триумф. Надявам се и за Купата да имаме повече късмет против ЦСКА. Ако успеем да се класираме за край, сезонът ще е много сполучлив. "

" Не се получиха нещата. Преглътнах го. Така е във футбола - би трябвало да гледаш в сегашното, тъй като в случай че гледаш обратно, не можеш да си вършиш работата. Важното е, че съм в Славия, здрав съм, мога да оказа помощ на тима. Ще забележим какво ще се случи отсега нататък. Забравих за това нещо. На момента имаше отрицателна страст, тъй като щеше да е добре и за мен, и за клуба. Не се случиха по този начин нещата, може би е за положително ", съобщи Кирилов по отношение на проваления трансфер в Турция.

" Мачът против ЦСКА ще е тежък, само че преди два кръга показахме, че можем да сме равностойни. Надявам се да успеем да преминем полуфиналите. "

" Аз познавам Боби Цонев доста добре, другари сме. Той е извънреден футболист и съществено име в българския футбол. Съжалявам, че се случи по този начин с тях, на никой не е прелестно. Ще оказват помощ на тима. Две в действителност мощни попълнения, които ще допринесат качество, убеденост и дълбочина. Мисля, че ни чакат положителни дни ", добави Кирилов.
 Славия победи Локомотив (Сф) с 3:0 в efbet Лига
Славия с класика против Локо (Сф), Мартин Петков и Боби Цонев с дебютни попадения за " белите "

Радослав Кирилов се отличи с три аситенции

" Нямаме сложена задача. Това е хубавото в Славия - че няма напрежението в Левски, ЦСКА или Лудогорец. Играем умерено. Има доста млади футболисти, на които би трябвало да демонстрираме верния път. Всички знаете политиката на клуба. Все отново в случай че реализираме резултати, ще е по-добре за всички. "

" Аз съм бил чужденец в друга страна 10 години. Знам какво е. Не е хубаво да се разделяме на чужденци и българи. Смятам, че с цел да вдигнем конкуренцията, българите би трябвало да дадем повече от нас и да им дадем мотив да разчитат повече на нас, в сравнение с да взимат чужденци. Това е пътят. Ако непрекъснато си мислим, че някой ни е отговорен, няма да стигнем до на никое място и няма да вдигнем равнището. "

" Един футболист постоянно желае максимума от дадена обстановка. Нашите цели вътре в съблекалнята са високи, само че няма напрежение непременно да реализираме нещо. Естествено, че желаеме да вземем оптималното. "
 Венци Стефанов похвали футболистите на Славия за изразителната победа
Венци Стефанов похвали футболистите на Славия за изразителната победа

" Доволен съм, че привлякохме Петков и Цонев "

" За да се стигне до трансфер, би трябвало в действителност да си заслужава за двете страни. Не е непременно. Ако излезе нещо забавно, ще разясняваме и ще вземем най-правилното решение. Ако аз не съм съсредоточен в работата ми, мъчно ще се стигне до трансфер, тъй като и сега няма да играя добре. Не мисля за бъдещи неща, ще забележим. Нека да приключим добре сезона и ще му мислим. "

" За мен няма значение дали ще вкарам гол, или ще подам за гола. Горе-долу едно и също е. Усещане, което не бях изпитвал - хеттрик от асистенции. Радвам се, че помогнах на тима да победи ", приключи Кирилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР