Капитанът на Сините якета Буун Дженър и съпругата му Маги

...
Капитанът на Сините якета Буун Дженър и съпругата му Маги
Коментари Харесай

Буун Дженър от Сините якета и съпругата Маги скърбят за мъртвородения си син

Капитанът на Сините якета Буун Дженър и брачната половинка му Маги оповестиха в сряда в сърцераздирателно изказване, че синът им е мъртвороден.

„ Нямаме думи. Болка като никоя друга. Нашият наследник, Доусън Дженър, беше мъртвороден на 31 март 2024 година “, разгласиха семейство Дженър в Instagram, известие, което след това беше споделено на страниците на Сините якета в обществените медии.

„ Въпреки че тази болежка не наподобява на нищо, което сме изпитвали преди, тя също по този начин ни сподели голямата обич, която би трябвало да дадем.

„ Колкото и да сме с разрушено сърце, ние сме необикновено признателни, че сме негови родители и с неспокойствие чакаме да го държим още веднъж един ден в парадайса. “

Семейство Дженърс приключиха посланието си, като показаха признателност за „ излива на обич и поддръжка “, които са получили от близки след загубата.

„ Ние сме признателни и се усещаме благословени за изливането на обич и поддръжка от нашето семейство и другари. Оценяваме всички, които почитат нашата поверит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР