Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос изравни рекорда за най-много

...
Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос изравни рекорда за най-много
Коментари Харесай

Серхио Рамос изравни рекорд за червени картони при победа на "Реал"

Капитанът на " Реал " (Мадрид) Серхио Рамос изравни върха за най-вече получени червени картони в Примера дивисион. Той беше изпъден в добавеното време при успеха с 3:0 против " Депортиво " на старта на сезона.

За бранителя това е 18-и път, в който е изпъден от игра в среща испанското състезание. Със същото " достижение " на върха в класацията са някогашните футболисти на " Сарагоса " Хави Агуадо и Пабло Алфаро.

Рамос получи жълт картон в 53-ата минута, а в 92-ата удари с ръка Борха Вале.

" Не съм удовлетворен, тъй като изгубвам състезател. Не съм гледал ситуацията и няма да приказвам, към този момент се е случило ", сподели треньорът на първенците Зинедин Зидан.

 Серхио Рамос изравни връх за червени картони при победа на
© Reuters

" Реал " няма да може да разчита и на различен главен състезател - на голмайстора си Кристиано Роналдо. Португалецът беше осъден за пет срещи, като му остават още три.

Зидан остана удовлетворен от сполучливия старт на сезона. " Реал " завоюва с головете на Гарет Бейл, Каземиро и Тони Кроос, а в края Андоне изпусна дузпа за домакините.

Белите продължиха сполучливата си серия от мачове с маркиран гол и се приближиха до върха на " Сантош " от времето на Пеле.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР