Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос даде специална пресконференция, на

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос даде специална пресконференция, на
Коментари Харесай

Серхио Рамос се врече във вярност на "Реал" Мадрид

Капитанът на " Реал " Мадрид Серхио Рамос даде специфична конференция, на която се врече във честност на " кралския клуб ". Защитникът, към който има сериозен интерес от Китай, отхвърли, че да е мислил за овакантяване.

" След всичко, което се изписа, моето предпочитание е разберете бъдещето ми от самия мен. Искам да приключа допустимо най-скоро всеки спор, който може да възникне. Искам да отговоря на всички, това е най-подходящото, което мога да направя ", сподели Рамос.



" Аз съм мадридист. Искам тук да завърша кариерата си. Бих желал в деня, в който кажа довиждане, да е през огромната врата, печелейки ", добави испанецът.

" Ако мога, ще възобновя контракта си за цялостен живот. С Флорентино Перес имаме взаимоотношения баща-син, обичаме се, дружно сме от доста години. Той постоянно ми е показвал особена обвързаност. Не желая да си потеглям. Моята фантазия е да се пенсионирам тук. Никога няма да напусна, в действителност бих желал да играя гратис тук. Дълго време не съм приказвал за контракта си или парите, които получавам с Флорентино "
Серхио Рамос - гамен на терена, образцов брачен партньор вкъщи (ВИДЕО) Николета Маданска споделя най-интересните истории от футболните терени при завръщането на Шампионска лига
" Ще пазя тази емблема, до момента в който тялото ми не ме откаже. Не мисля за нищо друго. Никога няма да отида в тим, който би могъл да се състезава с " Реал " Мадрид. Когато си потеглям, ще го направя, тъй като тялото ми няма да бъде на най-високо равнище "

" Моите съотборници са другата причина да остана. Аз съм капитан и се усещам скъп. Те ме познават и нямаха подозрения, че ще остана. Искам да им благодаря за обичта и уважението, което ми демонстрират "

" Това, че хората се съмняват в мен, ме ядосва малко. Тук съм от доста години и съм благополучен. Икономическата част остава на назад във времето. Има голяма разлика сред това да искаш да напуснеш и да имаш опцията да го направиш ", приключи бранителят.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР