Капитанът на Реал Мадрид Карим Бензема и защитникът на лос

...
Капитанът на Реал Мадрид Карим Бензема и защитникът на лос
Коментари Харесай

Бензема и Рюдигер тренират на облекчен режим преди домакинството на Еспаньол

Капитанът на Реал Мадрид Карим Бензема и бранителят на " лос бланкос " Антонио Рюдигер упражняват на омекотен режим преди съботния дуел против Еспаньол в Ла Лига.

Шампионите на Испания одобряват в събота (11 март) от 15.00 часа на своя " Сантиаго Бернабеу " папагалчетата " в среща от 25-ия кръг на шампионата.

Бензема и Рюдигер получиха леки контузии в последния мач на мадридчани в Ла Лига предходната неделя против Бетис, само че съгласно информации от " Кралския клуб " положението им не е съществено.

Очакванията са още на следващия ден двамата да се включат на цялостни обороти в подготвителните занимания на Реал Мадрид, защото в противоположен случай присъединяване им в мача против Еспаньол би било сложено под сериозен въпрос.

В същото време е несъмнено, че навън от сметките за дуела са Дейвид Алаба и Ферлан Менди. Бранителите към този момент упражняват самостоятелно, само че към момента не са изцяло подготвени да се включат в заниманията наедно с всички останали.

И Алаба, и Менди висят съществено и за семейството на Ливърпул в срещата реванш от осминафиналите в Шампионската лига идната сряда (15 март). " Белия балет " завоюва с 5:2 първия мач на " Анфилд ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР