Капитанът на Реал Мадрид е свикал спешна среща тази сутрин,

...
Капитанът на Реал Мадрид е свикал спешна среща тази сутрин,
Коментари Харесай

Рамос свика спешна среща в Реал Мадрид

Капитанът на Реал Мадрид е свикал незабавна среща тази заран, на която е призовал своите съотборници за цялостна готовност, с цел да може тимът допустимо най-бързо да излезе в рецесията, в която се намира. Според AS на диалога не е участвал треньорът на тима Зинедин Зидан, само че играчите са оповестили, че стоят за французина и го поддържат.

Според информациите Рамос декларирал пред тима, че всички би трябвало да положат спомагателни старания до края на тази година, като най-належащо е да реализират победа против Борусия (Мьонхенгладбах) през идната седмица, с цел да може Реал да продължи на осминафиналите на Шампионската лига.

" Ние сме да една победа от това да излезем от групите на Шампионска лига. Това зависи единствено от нас и ние би трябвало да дадем всичко, с цел да го реализираме. Това е Реал Мадрид, господа. Заедно сме излизали и от по-лоши обстановки ", цитира AS капитана.

Според изданието само Иско и Мариано не са се съгласили с изразената на срещата поддръжка към Зидан. Лидерите Рамос, Модрич и Марсело обаче компактно са застанали зад французина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР