Капитанът на РБ Лайпциг - Петер Гулачи, говори преди дуелите

...
Капитанът на РБ Лайпциг - Петер Гулачи, говори преди дуелите
Коментари Харесай

Капитанът на Лайпциг: Реал е отбор с много качество, но ние сме готови

Капитанът на Република България Лайпциг - Петер Гулачи, приказва преди дуелите на " биковете " с Реал Мадрид в осминафиналите от Шампионска лига. Унгарският вратар адмирира качествата на " кралския клуб ", само че акцентира, че отборът от източна Германия ще бъде оптимално квалифициран за дуелите с " лос меренгес ".

„ Отлично знаем за самостоятелните качества при футболистите на Реал. Винисиус се оправя чудесно последните седмици и беше замесен в последните им три гола. Родриго също е част от това. Може да приказваме и за халфовата им линия, въпреки Джюд Белингам да е контузен в този момент “, сподели капитанът на „ биковете “.

„ Реал е извънредно мощен отбор с доста огромна офанзивна мощност. Намират се и в добър темп, а ние не би трябвало да се готвим за един футболист, а за всички “.

„ Много се веселя, че мога да бъда на терена за елиминация в Шампионска лига. Това е нещо доста особено за всеки един футболист. Опитвам се да оказвам помощ на тима с опита си. Така ще бъде и против Реал Мадрид и ще дам всичко от себе си да покажем едно положително равнище “, продължи унгарският вратар.

Гулачи се присети и за триумфа над Реал Мадрид през октомври 2022-а година с 3:2. „ След като сме го правили скоро, можем да го създадем още веднъж “, сподели още той на брифинга преди дуела с „ кралския клуб “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР