Капитанът на Пирин Юлиян Попев изрази надежда, че тимът му

...
Капитанът на Пирин Юлиян Попев изрази надежда, че тимът му
Коментари Харесай

Юлиян Попев: Няма да имаме проблеми в реванша с Витоша

Капитанът на Пирин Юлиян Попев изрази вяра, че отборът му няма да допусне гол в реванша против Витоша Бистрица и „ орлетата “ ще съумеят да се спасят в Първа лига. Днес Пирин се наложи като посетител с 1:0, а голът вкара точно Попев.

„ Днес успяхме да победим, тъй като просто вкарахме един гол повече от Витоша и той се оказа надвит за нашия тим. Можем да кажем, че двата тима са равностойни. Смятам обаче, че влязохме по-добре в мача. Още в първите няколко минути създадохме няколко положителни положения. Постепенно Бистрица изравни играта, само че едно статично състояние реши мача. На реванша би трябвало да създадем по този начин, че да не допуснем гол. 100% съм сигурен, че няма да допуснем и мисля, че няма да имаме проблеми във втория мач “, разяснява той.

„ В момента ситуацията в Пирин е доста тежко, само че желая да благодаря на всички в клуба.Борим се до дъно и имам вяра, че ще успеем да останем в Първа лига. Разбира се, че на всички места се приказва за пари, приказва се и при нас. Ние си приказваме, че първоначално ние футболистите би трябвало да си свършим работата и да оставим тима в Първа лига, пък към този момент по-късно какво ще става не знам “, добави Попев.

„ Моето бъдеще не знам какво е. Моето предпочитание е, в случай че Пирин остане в А група и съм мечтан от управлението, можем да седнем и да приказваме. Аз имам голямо предпочитание да остана в Пирин “, сподели още Юлиян Попев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР