Капитанът на Олимпия Любляна Тими Макс Елшник очаквано бе в

...
Капитанът на Олимпия Любляна Тими Макс Елшник очаквано бе в
Коментари Харесай

Героят за Олимпия Любляна: Много съм горд, че съм част от тази история

Капитанът на Олимпия Любляна Тими Макс Елшник предстоящо бе в приповдигнато въодушевление след домакинската победа с 2:1 против Лудогорец, която класира словенския отличник за третия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

25-годишният футболист бе огромният воин за своя отбор по време на двата сблъска с разградчани, в които той осъществя и трите гола за триумфа с 3:2 в общия резултат.

" Любляна, най-сетне! Заслужено! Благодаря ви! Най-важното е, че футболната европейска есен в Любляна ще бъде пълноценна! Браво на всички момчета, отлично на тима и несъмнено, на треньорите. Искам да благодаря и на баскетболистите ни отпред с Лука Дончич! За нас беше огромна чест да ни поддържат ", бяха първите думи на словенския национал след успеха.

Малко по-късно по време на конференцията полузащитникът показа, че е горделив от опцията да бъде част от историята на Олимпия Любляна и добави, че в никакъв случай преди не се е забавлявал толкоз на терена.

" Ако бях почитател, щях да се напия като вманиачен. Вярвам, че доста хора ще го създадат, даже да се на работа сутринта. Това е вечер, която всички ще запомнят. Много съм горделив, че съм част от тази история. Откакто съм в Олимпия, не съм се забавлявал толкоз доста на терена. Тази победа би трябвало да повиши доста интереса към футбола. В момента имаме положителни резултат както в клубни, по този начин и в националния тим. Усещането на терена пред такава аудитория е неописуемо. Но както споделя Коби Брайънт: " Нашата работа не е свършена ". Разбирам почитателите и празнуването им, а ние продължаваме напред ", съобщи Елшник.

Капитанът на словенския отличник насочи и някои рецензии към представянето на Лудогорец в отбрана изключително при статичните положения.

" Разбира се, победният гол бе от заучено състояние, опитахме го 3-4 пъти по време на мача, само че не се получаваше чист удар. Лудогорец обаче в действителност беше доверчив. Ако видите, че противникът пробва няколко пъти нещо и не го спрете, то тогава не мога да им оказа помощ ", приключи Тими Макс Елшник, който е свързван с трансфер в Италия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР