Капитанът на Нюкасъл Джамал Ласелс е удрян в главата и

...
Капитанът на Нюкасъл Джамал Ласелс е удрян в главата и
Коментари Харесай

Капитанът на Нюкасъл е удрян в главата и заплашван с пистолет

Капитанът на Нюкасъл Джамал Ласелс е удрян в главата и заплашван с револвер по време на нечовечен махленски пердах в центъра на града. Инцидентът е от ранните часове на 20 август, като се е наложила намесата на полицията.

Ласелс се възползвал от двудневната отмора, отпусната от мениджъра Еди Хау след загубата с 0:1 от Нюкасъл. Защитникът излязъл да се забавлява дружно със своя по-малък брат, написа Бтв.
 Нюкасъл - Ливърпул 1:2 в мач от Висшата лига
Изумително! 10 от Ливърпул обърнаха Нюкасъл на " Сейнт Джеймсис Парк " в последните минути

Вижте детайлности

Двамата таман напускали локален нощен клуб, когато мъж се доближил до 19-годишния юноша. Ласелс незабавно се намесил и бутнал нападателя. Към него пък полетяла бутилка водка, която пропуснала главата му на косъм. Последвала офанзива от 6-8 мъже, които почнали да го удрят и ритат където сварят.

Футболистът съумял да хвърли един от тях на асфалта, до момента в който брат му кървял от лицето. Техен другар бил изритан в главата и изгубил схващане. Появил се и револвер, с който бандата заплашила да ликвидира съперниците си.

След намесата на полицията приятелят на братята бил откаран в болница. Все още няма арестувани за побоя. От Нюкасъл разясниха, че следва вътрешно следствие.

Ласелс, който се причисли към клуба през 2014 година, остана на пейката при провалянето с 1:2 вкъщи против Ливърпул в неделя. Той има 225 мача за " свраките " и е капитан от 2016 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР