Капитанът на националния отбор на Хърватия Лука Модрич ще се

...
Капитанът на националния отбор на Хърватия Лука Модрич ще се
Коментари Харесай

Край: Модрич се отказва от националния на Хърватия след Катар

Капитанът на националния тим на Хърватия Лука Модрич ще се откаже от присъединяване в националния тим след Световното състезание в Катар, удостовери самият футболист пред total-croatia-news.com. 

" Катар ще бъде последният стадий преди напускането на националния тим. Така че би трябвало да се постараем да бъде най-хубавото състезание за мене. Разбирам, че към този момент съм достигнал избрана възраст. Така че това е един логически край, декларира 37-годишният плеймейкър, има 154 мача и 23 гола за страната си. Той играе за ватрените към този момент 16 години, като дебютира на втората година след идването си в Тотнъм. Участието в Катар е неговото четвърто Световно състезание, като дебютира през 2006-а година в Германия. Отделно от това има и четири Европейски шампионати. 

" Самият той не е наясно и с бъдещето си в Реал (Мадрид), защото договорът му изтича през лятото на 2023-а година. Преди няколко седмици се появи информация, че техничният полузащитник може да се върне в Тотнъм и там да приключи кариерата си.

Но вестник АС твърди, че клубното управление на Белия балет приготвя предложения за нови контракти за трима от най-важните футболисти: Модрич, Карим Бензема и Тони Кроос. Единственият, който щял да напусне клуба като свободен сътрудник, е Мариано Диас. 

Селекционерът на хърватите Златко Далич през вчерашния ден пък пусна лист с 34 футболисти, които са прелиминарен избор за Мондиала. В идващите дни ще станат ясни и окончателните избраници на треньора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР