Капитанът на националния отбор на България Цветан Соколов бе избран

...
Капитанът на националния отбор на България Цветан Соколов бе избран
Коментари Харесай

Избраха Цветан Соколов за Играч №1 на 19-ия кръг в Суперлигата на Русия

Капитанът на националния тим на България Цветан Соколов бе определен за Играч №1 на 19-ия кръг в Суперлигата на Русия от авторитетното онлайн издание “БО Спорт ”.

Соколов и тимът на Динамо (Москва) демонстрираха на водача Зенит (Санкт Петербург) кой е първенецът на Русия.

Шампионите от Динамо изтръгнаха победа над Зенит в Санкт Петербург с 3:2 (25:20, 25:19, 21:25, 22:25, 15:13) в мач от 19-ия кръг в Суперлигата на Русия.
 MVP Цветан Соколов и Динамо (Москва) демонстрираха на Зенит в Санкт Петербург кой е първенецът MVP Цветан Соколов и Динамо (Москва) демонстрираха на Зенит в Санкт Петербург кой е първенецът
Така Цветан Соколов и съотборниците му нанесоха първо проваляне на Зенит от началото на сезона, и го смъкнаха от върха във краткотрайното класиране.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Цветан Соколов изигра извънредно мощен дуел, заби 26 точки (3 аса, 1 блок, 52% успеваемост в офанзива - +13) и бе определен за MVP в мача.

“Българският диагонал на Динамо Цветан Соколов позволи и не малко неточности, само че в това време стана неговите дейности бяха основни за успеха във всеки един гейм. Например, той заби два пъти подред за брейкове в първата част и Динамо дръпна с 16:13. После Соколов приключи гейма с ас. Серия от начални удари на Цветан Соколов и два аса дадоха преднина при 21:19 и донесе триумфа с 25:19 във втората част. В тайбрека Цветан Соколов заби 5 от 8 вдигнати към него топки, поддържаше преднина от +2 точки за Динамо. Точно капитанът на България донесе и победната точка в мача ”, написаха от “БО Спорт ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР