Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн пропусна възможност

...
Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн пропусна възможност
Коментари Харесай

Тотнъм успя да надвие Нотингам, въпреки изпусната дузпа

Капитанът на националния тим на Англия Хари Кейн пропусна опция да осъществя първия си хеттрик за сегашния сезон при успеха на Тотнъм над Нотингам Форест с 2:0 в последния мач за 4-я кръг във Висшата лига.

Резултатът беше открит още в 5-ата минута, когато Деян Кулушевски подаде за Хари Кейн, който означи от границата на наказателното поле.

Десет минути по-късно Хюн-Мин Сон стреля към вратата на Дийн Хендерсън, само че ударът му прелетя малко над горната греда.

Най-доброто състояние за Нотингам пристигна от Джеси Лингард, който подаде за Морган Гибс-Уайт, който от своя страна стреля рисково около вратата.

Девет минути след началото на второто полувреме беше отсъдена дузпа за Тотнъм след игра с ръка от страна на Стив Кук. 11-метровият углавен удар беше поверен на Хари Кейн, само че ударът му беше избавен от Дийн Хендерсън.

В 81-ата минута Хари Кейн удвои преднината на своя отбор с глава. Това се случи след центриране с външен фалц от страна на Ричарлисон.

В добавеното време на мача Ричарлисон имаше опция да означи с глава, само че положителната интервенция на Хендерсън избави Нотингам от инкасирането на още един гол.

След третата си победа в 4 мача, Тотнъм зае 3-о място във краткотрайното класиране с актив от 10 точки, а Нотингам Форест е на 14-о място с 4 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР