Капитанът на младежкия национален отбор по футбол - Християн Петров,

...
Капитанът на младежкия национален отбор по футбол - Християн Петров,
Коментари Харесай

Капитанът на младежите: Лидер съм на отбора, играхме на много високо ниво

Капитанът на младежкия народен тим по футбол - Християн Петров, остана удовлетворен измежду успеха на „ лъвовете “ с 1:0 над Израел в европейските квалификации.

„ Показахме се на високо равнище, показахме геройство и темперамент, радостни сме, че зарадвахме нашия треньор с значими три точки и победа. С всеки един лагер и подготовка ще се сработваме повече. Вярно е, че с Велко Йеленкович не се познавахме, виждали сме се единствено на мачовете ЦСКА - Славия, бяхме на „ здравей-здрасти “. С треньора взехме решение да сме в една стая, с цел да се опознаем “, показа Петров.

„ Мисля, че съм водач на тима, пробвам се да оказа помощ на по-малките от мен, с цел да можем да вървим нагоре. Добре се усеща, експерти сме, и да има напрежение, би трябвало да се оправяме с него. Трябва да имаме самочувствие във всеки мач, само че би трябвало и да сме крепко стъпили на земята, връщаме се по тимовете, работим, което е най-важното нещо и след месец се връщаме и нека резултатът е като днешния “, съобщи още бранителят на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР