Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов говори след победата с 1:0

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов говори след победата с 1:0
Коментари Харесай

Десподов: Постъпваме малко егоистично пред гола - един отбор сме, трябва да си подаваме

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов приказва след успеха с 1:0 над Андерлехт в Лигата на конференциите. Нападателят призна, че чака проблеми за " орлите " на реванша в Белгия и съобщи, че през първото полувреме в офанзивата на " зелените " се е работило " малко егоистично ".
 Лудогорец опази скъп ранен гол и направи крачка към елиминиране на Андерлехт Лудогорец опази скъп ранен гол и направи крачка към елиминиране на Андерлехт
" Мисля, че се видя - оказа помощ това, че си отбелязахме едно от ситуациите. Андерлехт също имаше положения, сигурно ще имаме проблеми след седмица. Първото полувреме беше за нас, второто - за тях. Хубаво е, че сме със " суха мрежа ", само че би трябвало да си вкарваме ситуациите. Не знам дали имаше засада, когато излязох самичък против вратаря, няма значение. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Първото полувреме мисля, че малко постъпвахме егоистично пред гола - когато имаме обстановки двама или трима на един, би трябвало да си подаваме, ние сме един тим. Първото полувреме можеше да приключим 2:0 или 3:0. Чака ни много по-тежък мач там, пред техните почитатели, ще бъде цялостен стадионът допускам. Тежък мач ни чака ", сподели националът в Разград.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР