Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън се сбогува с клуба, доближавайки

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън се сбогува с клуба, доближавайки
Коментари Харесай

Хендерсън се сбогува емоционално с феновете на Ливърпул

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън се сбогува с клуба, доближавайки се до трансфер в саудитския Ал Итифак. 33-годишният футболист ще постави завършек на 12-годишния си престой на " Анфийлд ", в който завоюва всеки един огромен трофей на клубно равнище, когато прекосяването му в саудитската Про лига бъде доказано.

" Трудно ми е да опиша тези 12 години с думи - още по-трудно ми е да се сбогувам. Винаги ще бъда червен. Докато умра. Благодаря ви за всичко. Никога няма да вървите сами ", разгласява той в Инстаграм, добавяйки следното във видео:

" Намирам се в съблекалнята на Ливърпул за финален път, тъй че можете да си визиите, че съм доста прочувствен. Трябва по някакъв метод да обясня какво значеха за мен и моето семейство тези 12 години. Да стана капитан на Ливърпул бе една от най-големите привилегии в живота ми. От деня, в който капитанската лента ми бе предадена, направих всичко по силите си, с цел да се държа както един капитан на Ливърпул би трябвало да се държи. Благодаря ви, че ми позволихте да бъда част от вашия клуб, благодаря за поддръжката в положителните и неприятните времена ".

В Ал Итифак Хендерсън ще се събере още веднъж с някогашния състезател и капитан на мърсисайдци Стивън Джерард, който застана отпред на клуба от Саудитска Арабия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР