Капитанът на Ливърпул – Върджил ван Дайк, призна в интервю

...
Капитанът на Ливърпул – Върджил ван Дайк, призна в интервю
Коментари Харесай

Ван Дайк: Тежко е, но нека направим този сезон специален заради Клоп

Капитанът на Ливърпул – Върджил ван Дайк, призна в изявление за клубния уебсайт, че за играчите на клуба също е било „ мъчно “ да одобряват новината от Юрген Клоп. На 26-и януари германецът показа във видео за малкия екран на тима, че след края на сезона се отдръпва от поста на 19-кратния британски първенец.

Един от първите хора директно от тима, който реагира, беше точно водачът на тима – Ван Дайк, който проучва решението на своя ментор и призна какви са задачите пред тима докрая на сезона.

“Трудно е да се одобри, тъй като мениджърът значи прекомерно доста за нас, за мен, за клуба, за цялата Висша лига мисля. Той е взел към този момент решението за себе си и неговото семейство. Такъв ход постоянно е тежък да се предприеме и това е казусът “, стартира Ван Дайк.



„ Той ни показа персонално това си решение, когато всички бяхме дружно. За всеки един беше мъчно, само че нашата работа е фокусът върху. Имаме доста цели за реализиране през този сезон и за какво да не честваме с треньора най-после? Мисля, че постоянно Клоп е опитвал да менажира също по този начин и „ шумът извън “ към нас. Разбира се, че това е солидна вест за футбола. За нас също е огромен ден, само че този стрес, който е всяка година с задачите, е голям. Всички желаеме да побеждаваме непрекъснато. Бих желал да кажа на почитателите, че устремът ни ще е до дъно. Искаме да вършим вярно нещата и продължаваме да го вършим. Нека създадем този сезон „ специфичен “, с цел да може Клоп да има изпращането, което заслужава “, показа още капитанът на мърсисайдци.

„ Разбира се, че като капитан имам огромна отговорност за реализиране навръх задачите ни. Не би трябвало да ни смущават новините. Това е нещо, което той желае също по този начин. Имаме да играем за доста купи и би трябвало да сме в добра форма. Това желае от нас и треньорът също, тъй че би трябвало да блокираме новините отвън базата и стадиона и се надяваме да реализираме огромни триумфи в чест на нашия управител “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР