Капитанът на Левски Николай Михайлов заяви, че не толерира неуважението,

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов заяви, че не толерира неуважението,
Коментари Харесай

Ники Михайлов захапа ЦСКА 1948: Нашият план C е по-добър от техния план А

Капитанът на Левски Николай Михайлов съобщи, че не толерира неуважението, което съгласно него ЦСКА 1948 е посочил в седмицата преди днешния конфликт, който „ сините “ завоюваха с 3:0. Вратарят иронизира изявлението на основния управител на „ алените “ на конференцията преди мача, което гласеше следното „ На нас философията ни е да разчитаме на българи, до момента в който на Левски може би е проект C заради знаете каква причина “. Ники Михайлов счита, че медийните изяви на футболисти и треньори от ЦСКА 1948 са били допълнително дни преди мача и с казаното те са посочили пренебрежение към Левски.

" Няма мотив да приказвам, желая единствено да кажа, че нашият проект C е по-добър от техния проект А. Силен мач за Левски, техният тим няма да го разясня. Последната седмица всеки даде от тях по пет изявленията – какво чакат, по какъв начин го чакат, малко е неуважително. Ние почитаме всеки противник, в това число ЦСКА 1948 – имат доста добър тим, само че беше неуважително нещата, които излизаха последната седмица по медиите “, стартира Михайлов.

" Не бяхме в допълнение стимулирани от неуважението. Идват нови играчи всяка седмица, имаме доста работа още. Братята Цоневи се включиха съвършено и способстваха доста. Ние излизаме всеки един мач за победа, знаете, че ние се борим за оцеляваме и ще продължаваме да го вършим. Ние сме българи, би трябвало да има почитание към всеки един клуб, треньори и управление. В чужбина по този начин съм учтив и излязох да го кажа, малко допълнително ми пристигна “, добави той.

" На този стадий аз си оставам в Левски, концентрирал съм се върху играта и давам всичко от себе си. Естествено, че ще имаме и тежки резултати. Започнахме сезона с доста въпросителни. Просто едно огромно отлично на момчетата, треньорското управление и на почитателите за поддръжката “.

" В Левски в никакъв случай не се диша умерено. Опитваме се оптимално да създадем атмосферата спокойна поради младите момчета. Важно е че има към този момент дълбочина в състава. Мисля, че до седмица-две ще изглеждаме още по-добре. Ако върна времето 3-4 седмици обратно, ще видя огромна смяна. Естествено управлението с прехвърлянията, които направи, оказа помощ много “, безапелационен е капитанът.

" По време на дуела нямаше почитание. Аз просто желаех да кажа, че изявленията преди мача от подобен вид не ги търпя. На терена бяхме по-агресивни, можехме да вкараме още голове. За мое благополучие резервирах суха мрежа, победихме с 3:0, няма какво повече да разясня. Много неща се изговориха. Левски в това положение да им аргументи това, което аргументи днес… аз съм горделив “.

" Аз не желая да встъпвам в елементи, има доста хора, които познавам от другия клуб. Не разделям ЦСКА на цифри, числа. Важно е да спасим Левски, никой различен не ме интересува. Вярвам, че ще успеем. Дано най-сетне намерим общоприет спонсор “.

" Мартин Камбуров го познавам от дълго време. Четох му изявленията преди мача, че има боязън в нас от него, че нямаме спонсор. Няма нищо неприятно, неповторим футболист, само че през днешния ден не вкара гол. Взехме трите точки, вкарахме три гола, тъй че проект C отива да чества, проект А да го мисли “, приключи шеговито Николай Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР