Капитанът на Левски - Николай Михайлов ще продължи да носи

...
Капитанът на Левски - Николай Михайлов ще продължи да носи
Коментари Харесай

Стана ясно бъдещето на Николай Михайлов на Герена

Капитанът на Левски - Николай Михайлов ще продължи да носи екипа на " сините " и през идващия сезон. Договорът на 33-годишния вратар изтича след края на акцията и към момента не са водени диалози за удължаването му.

Това ще се случи до приключването на този месец и клубът ще му предложи нов договор. Все още не е ясно какъв брой ще е продължителността му, само че най-вероятно ще е за 1+1 години, твърди " Тема Спорт ".

Желанието на Михайлов бе да си откри тим в чужбина, само че в този момент той е благополучен от обстоятелството, че всичко в Левски върви във възходяща линия след идването на Мъри Стоилов. През зимата интерес към него имаше от турския Гиресунспор, само че до прекосяването му в тима не се стигна.

До момента през сезона Михайлов бе под рамката на " сините " в 27 дуела в шампионата, в които съумя да резервира мрежата си " суха " в 12 от тях. С оставането на опитния вратар пред Станимир Стоилов се взема решение още един проблем, защото няма да се постанова да търси нов състезател за този пост. Мъри е удовлетворен от този факт, откакто към този момент няколко пъти съобщи, че вратарският пост ще бъде непокътнат за юноши на клуба. По този метод за новия сезон треньорският щаб ще разполага с Николай Михайлов, Пламен Андреев и Йоан Загоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР