Капитанът на Левски Андриан Краев говори пред БНТ“ в предаването

...
Капитанът на Левски Андриан Краев говори пред БНТ“ в предаването
Коментари Харесай

Краев: Отстранихме Апоел с левскарски дух

Капитанът на Левски Андриан Краев приказва пред „ Българска национална телевизия “ в предаването „ Арена Спорт “ за страстите след отстраняването на Апоел Беер Шева в третия кръг на Лигата на конференциите. Халфът разкри упованията си по отношение на идния мач против Айнтрахт Франкфурт. Краев приказва още за бразилците в състава, колектива в Левски и с какво се разграничават Николай Костов и Станимир Стоилов.

„ Емоциите в действителност бяха фантастични. Една от най-лудите вечери в моя живот. Съдбата ни върна от злополучното отпадане от предходната година. Изстрадан триумф, веселя се за всички „ сини “ почитатели и Левски. Апоел е сериозен и стабилен тим, веселя се, че отстранихме този порядъчен тим с левскарски дух и по-голяма воля “, разяснява Краев. 

„ След позволения гол минаха мисли през главите ни, само че трябваше незабавно да ги махнем. Имаше напрежение, тъй като нямаме опит. Този мач ще ни донесе огромна убеденост “, разкри още той.

„ Айнтрахт е гранд, само че това е футбол и всичко може да стане. Излизаме, играем, би трябвало да сме дисциплинирани и можем да мечтаем да ги отстраним. Опасни сме на контраофанзива и би трябвало да се възползва от това. За мен персонално парите не играят. В днешния футбол има и бизнес. Всички сме футболисти и хора и се стремим да достигнем и ние до тези шампионати. Важна е волята, желанието и с какъв хъс ще излезем. Домакинството няма значение, можем и тук да ги излъжем и там да се затворим. Предимство е, че играем пред нашите почитатели в първия мач “, съобщи капитанът на Левски.

„ Николай Костов има голяма роля, тъй като имахме страхотна тактика. Той има огромна роля за развиването на тима. И Костов и Мъри са положителни треньори. За мен Станимир Стоилов ни построи. От всеки треньор можеш да извлечеш позитиви. Разбира ме се чудесно в тима, колективът е на високо равнище. Чужденците се вписаха прелестно – има развлечение и съвестност. Бразилците носят самба и фиеста, доста се раздават и са доста значими за нашия тим “, разяснява Краев.

„ Смятам, че съм футболист, който дава салдото на тима. Гледам да оказвам помощ и в двете етапи на играта и да правя черната работа. Искам тимът да върви. По принцип се надявам да изляза в чужбина и да се развия, само че сега съм доста благополучен в Левски “, сподели още капитанът на „ сините “.

Андриан Краев бе помолен да предвижда прецизен резултат и гомайстор в първия мач против Айнтрахт Франкфурт от плейофа в Лигата на конференциите, който е на 24 август от 20:00 часа: „ Ще бием 1:0 Айнтрахт на стадион „ Васил Левски “ с гол на Уелтон “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР