Капитанът на Левски - Андриан Краев е оптимист, че сините

...
Капитанът на Левски - Андриан Краев е оптимист, че сините
Коментари Харесай

Анди Краев: Напълно е възможно да отстраним Айнтрахт, в София ще ги победим с 1:0

Капитанът на Левски - Андриан Краев е оптимист, че " сините " имат нужната класа да поднесат сензацията против Айнтрахт (Франкфурт) в Лигата на конференциите. Халфът разгласи пред Българска национална телевизия, че се усеща извънредно благополучен на " Герена ", само че също по този начин и не отхвърли желанието си да продължи своята кариера в реномиран задграничен клуб.

" Емоциите бяха фантастични. Една от най-лудите вечери в моя живот. Съдбата ни оказа помощ, в последната минута ни се реваншира за отпадането от Хамрун. Радвам се за всички почитатели и тимът ни, тъй като го заслужавахме. Апоел беше стабилен тим с опит в евротурнирите. Играхме дисциплинирано. С левскарския дух ги отстранихме и огромната воля, която показахме.

" Билд " предизвести Айнтрахт: Горко ви, в случай че бразилците на Левски се развихрят

Медията разкри, че Айнтрахт е имал двама свои представители на трибуните на " Герена "

Наистина, Айнтрахт е гранд. Мисля, че това е футбол и всичко може да стане. Случвали са се и по-големи изненади във футбола. Излизаме, играем и каквото стане. Напълно е допустимо да ги отстраним. Трябва да сме дисциплинирани и съсредоточени най-много в отбрана. Това е нашата мощ - положителната отбрана и контраатаката.

В подобен вид мачове, парите не играят. В днешния футбол това е малко бизнес. Хора сме, и ние се стремим да достигнем до огромните шампионати. Дано много хора от нашия тим играят огромен футбол след време. Не мисля, че се усложняват нещата от това, че домакинстваме в първия мач.

Николай Костов има голяма роля за триумфа ни. Имахме доста добра тактика. Свикнахме с неговите условия. Има огромна роля за развиването на тима. И Стоилов, и Костов са доста положителни треньори. Мъри за мен е един от най-хубавите, при него виждате какво израстване имахме. Сега се развиваме в други направления с Костов.

Колективът в Левски е на доста положително равнище. Даже чудесно! Нямам забележки и към чужденците, просто се вписаха прелестно в колектива. Има и занимания, и съвестност. Бразилците ни носят развлечение, самба и фиеста. Много са значими за нашия тим.

Смятам, че съм подобен футболист, който дава салдото на тима. Гледам да оказвам помощ в офанзива и отбрана. Да правя " черната работа ". Няма проблем да го върша, стига тимът да върви напред. По принцип моето предпочитание е да играя в чужбина. Но да е прекрасен тим от добра страна. Не всичко е непременно. В момента съм доста благополучен в Левски.

Прогнозата ми за семейството с Айнтрахт е наша победа с 1:0, а голът ще вкара Уелтън ".
 Николай Костов се подреди до Витлачил, Люпко и Мъри
Николай Костов се подреди до Витлачил, Люпко и Мъри

" Сините " са в серия от четири следващи дуела без загуба на континенталната сцена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР