Капитанът на Испания Серхио Рамос пропусна две дузпи в мача

...
Капитанът на Испания Серхио Рамос пропусна две дузпи в мача
Коментари Харесай

Рамос: Ако ни бяха дали трета дузпа, щях да я вкарам

Капитанът на Испания Серхио Рамос пропусна две дузпи в мача против Швейцария (1:1) от Лигата на нациите, откакто преди този момент беше осъществил 25 следващи пъти от бялата точка. Защитникът обаче съобщи, че в случай че в интерес на Ла Роха бе отсъдена и трета дузпа, още веднъж той е щял да застане зад топката.

" Ако имаше още една дузпа, сигурно щях да я вкарам. Нямаше да съм самият аз, в случай че разсъждавах по различен метод. Всичко зависи от душeвността на даден футболист. Може да пристигна миг, в който треньорът да почувства, че не съм задоволително убеден и тогава той ще повери осъществяването на дузпите на различен състезател ", показа Рамос.
" Мачът с Германия ще е превъзходен тест за нас. Това е международният първенец, тъй че ще можем да забележим на какво равнище сме и накъде се движим ", добави бранителят на Реал Мадрид.

Испания посреща германците в Севиля и при възможна победа, ще приключи преди всичко в групата си от Лигата на нациите и ще се класира за финалите на шампионата.
Междувременно, селекционерът на Ла Роха Луис Енрике показа мнението си към бъдещето на Рамос, който още не е възобновил контракта си с Реал.

" Серхио не се нуждае от никакви препоръки. Това не е първият случай в кариерата му, когато е покрай края на контракта си и би трябвало да взима решение. Неговият възторг и лидерски качества не са изчезнали. Но медиите постоянно търсят сензации към най-големите футболисти, това е обикновено ", сподели Луис Енрике. Лига на нациите 6 кръг, вторник 17 ноември  Испания 21:45предстои  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР