Капитанът на Фиорентина Давиде Астори почина на 4 март 2018

...
Капитанът на Фиорентина Давиде Астори почина на 4 март 2018
Коментари Харесай

Живот след смъртта: Фиорентина подновява договора на Астори

Капитанът на Фиорентина Давиде Астори умря на 4 март 2018 година, а малко повече от 12 месеца след неговата гибел, управлението на “виолетовите ” направи жест към фамилията му, оповестяват медиите в Италия и Испания, написа " Спортал ".

``
реклама

Първоначално бе оповестено, че околните на Астори ще получават полагащото му се до края на контракта му с клуба от Флоренция. Сега стана ясно, че “Ла Виола ” ще възобнови алегорично договорката, която той имаше с тима, с дребната детайлност, че това ще бъде за непрекъснато.

Централният бранител напусна този свят на 31-годишна възраст, а причина за гибелта му бе сърдечен арест. Посмъртно Астори бе признат в Залата на славата на Фиорентина и продължава да бъде уважаван както от последния си клуб, по този начин и от редица други тимове в цяла Италия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР