Капитанът на Черно море Васил Панайотов коментира вчерашния мач срещу

...
Капитанът на Черно море Васил Панайотов коментира вчерашния мач срещу
Коментари Харесай

Васил Панайотов: Бяхме ограбени в Разград!

Капитанът на Черно море Васил Панайотов разяснява вчерашния мач против Лудогорец, в който той беше изпъден от терена за два жълти картона. " Моряците " изгубиха злополучно с 2:3 в Разград, откакто на два пъти повеждаха в резулатата.

" Настроението е разочароващо. Като при всеки един тим, който е дал всичко от себе си да покаже една почтена и добра игра, само че в последна сметка е изгубил. С чиста съвест мога да кажа, че бяхме ограбени.

Опитахме се да осъществим всичко, което треньорът искаше от нас. Бяхме ефикасни в завършващата фаза, отбелязахме два гола и стояхме сносно на терена. Според мен се противопоставихме съвършено на първенеца, само че както всеки би споделил - има и други фактори. Не е хубаво да се оправдаваме, само че след този мач умерено можем да излезем с високо вдигнати глави и с чиста съвест ", съобщи Панайотов.

" Старши треньорът на клуба - Илиян Илиев, след мача сподели, че второто полувреме е било въплъщение на футбола в България в последните години. Нашият треньор е много дълго във футбола и много неща е виждал. Щом той споделя това мнение, значи е по този начин.

Според мен и двете обстановки, при които получих жълти картони, са пресилени. Не желая да се извинявам, само че при първия картон и двамата скачаме с ръцете нагоре във въздушен дуел. Не знам по какъв начин се дефинира, кой футболист да получи картон и кой не. Но отново споделям, не желая да се извинявам.

Както аз, по този начин и целият клуб, излизаме с високо вдиганати глави след този мач. Представихме се почтено и мачът беше в наши ръце, само че други условия трансформираха крайния резултат. А за дузпата - в случай че има контакт, то той е много най-малък. След като съм отскочил, кракът ми пада върху тревата и следва контакт, няма по какъв начин да остана във въздуха. Много пресилена дузпа, а в случай че върнем лентата обратно, такава дузпа не беше отсъдена за нас против Локо (Пловдив). Явно обаче нещата се преглеждат по друг метод за другите тимове.

Може би реакцията не ми беше вярна, само че когато видиш, че един човек желае да вземе всичко от ръцете ти, мисля че всеки би реагирал по този начин. Най-вече скърбя, че оставих тима с 10 индивида. Това ме накара да избухна по този метод. Познавайки се, мисля че реагирах обикновено, само че въпреки всичко това не е хубаво, тъй като не се дава добър образец. Примерът би трябвало да бъде позитивен, а този не беше подобен. Ситуацията просто беше такава и аз си изпуснах нервите ", добави футболистът на Черно море.

" Аз съм от много време в клуба и в този момент като си връщам лентата обратно, мога да кажа, че съгласно мен пречим на доста тимове. Ние сме тим, който играе единствено за своята чест. Това сме ние, това е Черно море и няма да спрем да бъдем такива. Винаги ще играем за достойнството си, за клуба, за нашите почитатели и постоянно ще се надиграваме с всеки един. Нямаме боязън от никого.

За нас най-съществен постоянно е идващият мач. Надявам се да го спечелим и да покажем играта, която показахме от последните ни няколко срещи. И през вчерашния ден играхме добре, а и с Ботев (Пд) също, само че не взехме нищо. Време е да счупим каръка и да си вземем трите точки. А по-късно има много време до мача с ЦСКА и се надявам да се подготвим добре за него.

Ще се борим за влизане в шестицата до последно и мисля, че имаме силите. Искаме да се надиграваме и мисля, че имаме силите да го вършим с всички и най-много с по-големите тимове. Надявам се просто във всеки мач да има футболно достолепие и феърплей и който е по-добрият тим - той да печели. Черно море заслужава да бъде в шестицата и ще се борим до последно. Това е нашата мотивация и цел ", приключи Панайотов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР