Капитанът на Ботев Пловдив - Ивелин Попов, изигра мач номер

...
Капитанът на Ботев Пловдив - Ивелин Попов, изигра мач номер
Коментари Харесай

Попето след мач №600: Зад това нещо седи много труд, лишения, нерви

Капитанът на Ботев Пловдив - Ивелин Попов, изигра мач номер 600 в своята кариера точно на рождения си ден при разгромната победа с 6:0 против Локомотив София от 15-ия кръг на еfbet Лига. Попето означи и попадение от дузпа, откакто се разписа в края на първото полувреме за 3:0.

„ Честно да ви кажа, в действителност не очакваш да победим толкоз елементарно, тъй като последните мачове, когато следих Локомотив София, много постоянен тим в отбрана са, мъчно позволиха голове. Наистина, за мен през днешния ден, една приятна изненада и се веселя доста “.

„ Още, когато пристигнах в клуба, преди два месеца, след третата подготовка споделих, че този тим има доста капацитет. В клуба има специфичност, има доста задгранични футболисти и би трябвало по-внимателно и умерено да се работи с тях, с цел да се откри ключът. Мисля, че към този момент е открит. Но тези пет гола против Ботев Враца и през днешния ден шестте гола, дано им се порадваме през днешния ден, на следващия ден, в идващите дни. Няма да е всеки мач по този начин. Малко би трябвало да се слиза на земята след такива победи и да се продължава да се работи “.

„ Много мачове, доста страсти, доста тимове съм сменил. Наистина е доста впечатляваща и внушителна цифра. Желая на всеки млад футболист да доближи това нещо, тъй като времената по един или различен метод са разнообразни. Зад това нещо седи доста труд, ограничения, нерви и какво ли още не. Радвам се, да съм жив и здрав и да не преставам “.

„ Горе-долу си припомням всеки един мач, който съм изиграл. Но дебюта ми в професионалния футбол беше на стадион „ Българска войска “ против Конелиано Герман. Люпко Петрович ми беше треньор през 2005.а година. Оттам нататък приказката стартира “, съобщи Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР