Капитанът на Бетис Хоакин Санчес обяви, че ще прекрати състезателната

...
Капитанът на Бетис Хоакин Санчес обяви, че ще прекрати състезателната
Коментари Харесай

Хоакин прекратява кариерата си в края на сезона

Капитанът на Бетис Хоакин Санчес разгласи, че ще приключи спортната си кариера в края на сезона. Легендата на севилци има 23 години като професионален футболист.

41-годишното крило стартира кариерата си като младеж на Бетис. Той прави професионалния си дебют през 2000 година. Шест години по-късно напусна зелено-белите и игра във Валенсия, Малага и Фиорентина.

Той се завърне в клуба през 2015 година и през предходната изведе. Така севилци сложиха завършек на 17-годишна суша без трофей. Любопитно е, че предходният трофей беше първият за Хоакин – отново купата само че през през 2005 г. Халфът има още една купа на Испания – с Валенсия през 2008 година

Хоакин разглася решението си за отричане с прочувствена обява в обществените мрежи. „ Но това не е прощаване, а просто „ Ще се забележим скоро “. Ще продължа до теб, защитавайки живота си, тъй като Бетис е моят живот “, написа той. Легендата има общо.

До края на сезона в Ла Лига има девет кръга. Хоакин е единствено на седем дуела от това да изравни на върха на Андони Субисарета. Вратарят има 622 срещи в Ла Лига.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР