Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов ще

...
Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов ще
Коментари Харесай

В Гърция: Десподов е най-сигурният титуляр за ПАОК в Хелзинки

Капитанът на българския народен тим по футбол Кирил Десподов ще стартира като титуляр на следващия ден за първи път след идването си в гръцкия гранд ПАОК (Солун), оповестява sport24.gr.

" Черно-белите " от Солун гостуват на ХИК (Хелзинки) в група " G ", което може да се окаже и най-лесната им аудиенция поради другите два противника - Айнтрахт (Франкфурт) и шотландския Абърдийн.

Изданието добавя, че старши треньорът на ПАОК Разван Луческу ще направи евентуално 50 % ротация в състава спрямо градското дерби с Арис през уикенда, а българското крило е избор номер 1 така и така.

" Което наподобява много рационално, в случай че се реши, че тази неделя следва мача против Янина стадион " Зосимадес ". " Двуглавите орли " нямат право на повече изгубени точки толкоз рано през сезона, в случай че желаят да се борят за купата. Една от измененията, които треньорът на ПАОК мисли да направи, е да употребява Кирил Десподов през цялото време. Луческу има вяра, че българинът може да му даде решения в офанзивната линия, която не е изключително продуктивна в последните му два мача ", написа още sport24.gr.

Формата на Кирил Десподов няма да е проблем, защото 26-годишният футболист към този момент има двуцифрен брой мачове за Лудогорец и националния тим. Освен това, той сподели покрай съвършеното включване от пейката в неделя (17-и септември), а попадението му във вратата на Арис беше анулирано поради засада на Брандон Томас.

Другите предстоящи промени ще бъдат в отбраната и в средата на терена, а сигурно ще стартират като титуляри Щефан Шваб и Тохарис Цингарас като вътрешни халфове.

" Вярно е, че една победа на следващия ден ще ни отвори път да имаме вяра повече в квалификацията. Както споделих и преди, ще би трябвало да сме на максимума си, тъй като се изправяме против разнообразни тимове като жанр и специфичност. Утрешният мач няма нищо общо с който и да е противник, против който се изправихме в предварителните кръгове на Лигата на Конференциите или във вътрешното състезание ", стартира Луческу.

Попитан за новите попълнения и по-специално за Кирил Десподов и какви са възможностите им да бъдат титуляри, румънецът съобщи:

" Не можем да чакаме Десподов незабавно да влезе в атмосферата на тима, както Оздоев и Мейте. Макар че българинът с всеки ден е част от атмосферата. Той, както и другите нови, имаг безспорни качества. Но ни би трябвало време, с цел да забележим същинската химия и заварката в състава ", съобщи Луческу.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР