Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов говори пред медиите

...
Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов говори пред медиите
Коментари Харесай

Десподов: Мотивирани сме за победа в Литва и добър резултат срещу Сърбия

Капитанът на българския народен тим Кирил Десподов приказва пред медиите на Летище Варна преди заминаването на националите за Литва. Българската селекция гостува от 16.00 часа на стадиона в Каунас в третия си мач от група G с ясната цел да запише позитивен резултат след неприятното начало. „ Лъвовете “ паднаха 0:1 от Черна гора в Разград, а по-късно с 0:3 от Унгария. 

" Аз мисля, че тимът отпътува с положително въодушевление. Подготвихме се добре в подготвителните дни преди днешното пътешестване и сме в положително въодушевление. Мотивирани сме за един положителен резултат ", стартира Десподов.

" Със сигурност има отмалялост в множеството играчи в тима, само че успяхме няколко дни да си починем, да заредим батериите и няма по какъв начин. Трябва да се тренира и да се изиграят и тези мачове. Определено има малко насъбрана тежест ", сподели още още капитанът крилото на Разград.

На въпрос дали има напрежение в тима, поради неприятния старт, той изясни: " Когато няма резултати в тима предвид на двата мача, с които започнахме квалификациите, обикновено е да има напрежение. Ние също желаеме да победим Литва и да създадем един добър резултат против тима на Сърбия. Хубавото е, че отиваме с положително въодушевление и сме стимулирани да вземем максимума на следващия ден ".

За идния противник, футболист номер 1 на България за 2021-а и за 2022-а година отговори: " Анализирахме тима на Литва, само че в този момент няма да се впускам в елементи. Важното е ние по какъв начин ще играем  , да се види какво ще упражняваме, какво ще използван в утрешния мач. Разучили сме ги добре, надяваме се да има резултат на следващия ден ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР