Капитанът на България за Купа Дейвис Валентин Димов коментира информацията

...
Капитанът на България за Купа Дейвис Валентин Димов коментира информацията
Коментари Харесай

Валентин Димов: От федерацията и Стефан Цветков получаваме винаги подкрепа

Капитанът на България за Купа „ Дейвис " Валентин Димов разяснява информацията за забавени хонорари на националите. В изявление за формалния уебсайт на Българската федерация по тенис Димов разяснява и неприятната травма на Александър Лазаров.

- Излезе информация за неизплатени хонорари на състезателите за Купа „ Дейвис ". Каква е истината по този въпрос?

- Винаги сме действали по един метод, че когато има въпроси, свързани по отношение на организацията и всичко към Купа „ Дейвис ", състезателите се свързват с мен. Аз държа връзка с хората от федерацията и счетоводителката за това по кое време ще бъдат осъществени заплащанията. Предвид обстановката и няколко зародили компликации, които не са били планувани и поради това, че имаше изключително Общо заседание на федерацията, имаше известно закъснение. Това е коментирано с мен и момчетата от тима го знаят. Ние несъмнено демонстрираме схващане и нямаме и капка подозрение, че нещо няма да бъде изплатено. Всички сме уверени, че това, за което всички сме се договорили по контракти, ще ни бъде изплатено. Факт е, че има известно закъснение, само че има и уважителни аргументи за това. Всички демонстрираме схващане и считам, че всичко е в реда на естественото. Разговарях с всички момчета и считам, че всичко е наред. От ръководството на Българска федерация по тенис и персонално господин Стефан Цветков сме получавали постоянно поддръжка. Каквото сме поискали като поддръжка и условия за Купа „ Дейвис " сме го получили.


- През тази седмица Алекс Лазаров получи тежка травма. Свързахте ли се с него и по какъв начин се усеща той?


- Много неприятна обстановка с Алекс. За страдание, това е част от живота на професионалните спортисти. Чухме се с него още в деня на травмата. Беше му доста тежко, само че това е обикновено. Вчера отново разговарях близо половин час с него. Лазаров е положително надъхан и това мен доста мен радва. Много е мъчно психически да се възстановиш след такава травма, само че Алекс е мощен и съм сигурен, че ще се върне още по-силен на корта. Разбира се ние ще създадем всичко допустимо да му помогнем, с цел да го забележим най-скоро на корта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР