Капитанът на България Кирил Десподов застана пред камерата на БНТ

...
Капитанът на България Кирил Десподов застана пред камерата на БНТ
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Пожелавам си и ние един ден да видим заря на стадиона в България, защото сме се класирали за голямо първенство

Капитанът на България Кирил Десподов застана пред камерата на Българска национална телевизия минути след края на дуела против Сърбия, с цел да разяснява последният мач и за двата отбора от европейските квалификации, приключил 2:2.

Десподов съобщи, че през второто полувреме нашият тим е заиграл по-добре, откакто играчите са съумели да овладеят страстите си и изрази страдание, че " лъвовете " не са съумели да завоюват най-малко един от двата дуела против Сърбия и Унгария.

" Определено реагирахме по по-добър метод по отношение на първото полувреме. Успяхме да овладеем страстите си. Започнахме да владеем повече топката и да търсим празните пространства и нещата се получиха. Мисля, че в най-малко един от двата мача можехме да излезем с цялостния комплект точки, само че това е ситуацията. Ще работим и дай боже да имаме повече шанс в идващите квалификации. Треньора би трябвало да проучва къде сме позволили неточности и къде можем да се подобрим ", стартира Десподов.

" Пожелавам си и ние да имаме шанс и един ден да забележим на стадиона в България заря, тъй като сме се класирали на европейско или международно ", показа още звездата на ПАОК.

Накрая капитанът на " трикольорите " още един път показа, че в българския тим желаят да получат поддръжката на почитателите на стадиона.

" Доста се изписа и се изговори през тази седмица. Всеки си има право на лично мнение. Аз споделих и след първия мач, че желаеме почитателите да ни поддържат на мачовете ", приключи Кирил Десподов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР