Капитанът на АржентинаЛионел Меси даде интервю пред някогашния си съотборник

...
Капитанът на АржентинаЛионел Меси даде интервю пред някогашния си съотборник
Коментари Харесай

Меси за фаворитите на Мондиала, 2014-та, край на кариерата в аржентински отбор и бъдещето си

Капитанът на АржентинаЛионел Меси даде изявление пред тогавашния си съотборник в националния отбор Есекиел Лавеци за КОНМЕБОЛ. В него той приказва по тематики, свързани със себе си или с “Албиселесте ”.

За любимците на Световното състезание

Винаги са едни и същи. Има някои изненади, само че като цяло претендентите са най-големите тимове. Бразилия, Франция и Англия сега са малко над останалите, само че в един Мондиал може да се случат всевъзможни неща.

За завършек на кариерата в Аржентина

Не знам, стават толкоз неща… Това беше моя фантазия като дете: да мога да играя в аржентинския футбол, да излизам на терена и да бъда там. Но в този момент това зависи от доста неща. Имам семейство, трима синове. Също по този начин таман претърпях голяма смяна в моя живот, която беше доста сложна за мен и моето семейство (най-вероятно има поради напускането на Барселона - б.р.). Вече обаче го преодолях и се усещаме фантастично.

За Мондиал 2014

С тогавашния състав прекарахме много моменти дружно към многото пътувания и часовете по лагерите. Говорихме си за всичко, за нещата от живота. Преживяването на Мондиал 2014 беше красиво. Преминахме през тежки моменти, само че в последна сметка се събра необикновен състав и се наслаждавахме на това, което правихме. Също по този начин пристигнаха за резултатите. Беше доста незаслужено за поколението, което загуби финалите. Изминахме целия път, а не спечелихме. Хората се любуваха доста по време на Мондиал 2014 от първия до последния ден. Беше незаслужено, тъй като мненията минаха оттатък футболното и бяха нездравословни както за нас, по този начин и за фамилиите ни.

За бъдещето си във футбола

Обичам да играя футбол и му се любувам. Единственото, което съм правел през целия ми живот, е да играя футбол. Със сигурност ще остана обвързван с него, макар че към момента не знам по какъв метод. Не мисля, че ще играя още дълго.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР