Капитанът на Англия Хари Кейн не изключи възможността да вкара

...
Капитанът на Англия Хари Кейн не изключи възможността да вкара
Коментари Харесай

Кейн: Не е невъзможно да вкарам 100 гола за Англия

Капитанът на Англия Хари Кейн не изключи опцията да вкара 100 гола за националния тим, откакто неотдавна стана голмайстор номер 1 в историята на " Трите лъва ". 29-годишният състезател на Тотнъм се разписа от дузпа за триумфа над Италия с 2:1 в Неапол в края на предходната седмица и задмина достижението на Уейн Рууни от 53 гола с екипа на Англия.

" Да доближи 100 ще е мъчно, само че не е невероятно. Все още съм млад, на 29 години съм, усещам се мощен и във форма. Искам да играя за Англия допустимо най-дълго. Искам да вземам участие във всеки един мач. Ще го карам крачка по крачка, идната ми цел е да доближи 60 гола. Но 100 гола не са невъзможни. Ще е извънредно мъчно, само че би трябвало да забележим по какъв начин ще се развият идващите години ", разяснява Кейн.

Кейн към този момент има 55 гола в 82 мача, до момента в който Рууни приключи кариерата си с 53 попадения в 120 дуела. Само през 2021 Кейн осъществя 16 гола за родината си, което е връх за Англия в границите на една календарна година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР