Kапитанът на Англия Хари Кейн беше избран за Играч на

...
Kапитанът на Англия Хари Кейн беше избран за Играч на
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Хари Кейн: Очаквам един невероятен и много труден мач срещу Италия

Kапитанът на Англия Хари Кейн беше определен за Играч на мача от полуфиналите на UEFA EURO 2020 сред „ трите лъва “ и Дания. Нападателят вкара победния гол в 104-ата минута, откакто пропусна дузпа, само че довкара топката за триумфа на своя отбор с 2:1 след продължения.

Редовното време приключи 1:1. Англия се класира за финала на UEFA EURO 2020, където на 11 юли ще играе против Италия на „ Уембли “.

„ Чувствам се необикновено. Какво да кажа, доста сложен мач. Поздравления за Дания, направиха дуела доста сложен за нас. Това е един доста сложен противник, само че няма значение. Успяхме да реагираме по допустимо най-хубавия метод. На край сме, вкъщи. Усещането е необикновено “, съобщи щастливият Кейн след дуела.

Звездата на Тотнъм разяснява и изпълнената от него дузпа, която пропусна, само че по-късно се реваншира и вкара победното попадение:

„ Избрах тази посока при дузпата. Не беше може би най-хубавото осъществяване, само че от време на време пропускаш във футбола. След това получих добра опция да се разпиша “, показа нападателят.

„ Това ще бъде необикновено. Това ще бъде съвършеното развиване на нещата. Очакваме един необикновен мач против Италия, доста сложен, само че още един мач вкъщи. Ще бъде мъчно “, приключи Кейн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР