Капаните в Бургас откриха сезона с цаца и бира. Заведенията,

...
Капаните в Бургас откриха сезона с цаца и бира. Заведенията,
Коментари Харесай

Собственици на заведения: Предпочитаме да предлагаме цаца и миди, сафридът тази година е дребен

Капаните в Бургас откриха сезона с цаца и бира. Заведенията, които не са по брега, а в прохладните дребни паркове в града, към този момент работят. За разлика от крайбрежните клопки, през зимата те затварят. С боядисани пейки и изкусителни оферти, в този момент те още веднъж оферират маси за локални и туристи. Естествено, най-предпочитаното от менюто им е пържена цаца с бира. Цената обаче към този момент надалеч не е национална и е надлежно 6,50 лева за 250 грама цаца и 8,99 лева за същото количество сафрид.

Тази година сафридът, който се появи, е доста малък. Затова притежателите на заведенията избираме да предлагаме цаца и миди, разясниха ресторантьорите пред " Труд ".

Бургас интензивно стартира новия туристически сезон и с украсяването на улици и булеварди. По пешеходната улица " Богориди “ ще има зелена сянка. Там бяха инсталирани перголи, наоколо до които е засадена пълзяща растителност.

" През последните няколко години тя се разви и в този момент към този момент има опция филизите да бъдат пуснати да пълзят и над самата улица. За задачата ще бъдат разпънати проводи, за които растенията да се " заловен “, обясниха общинарите от отдел " Озеленяване “. Тази седмица по " Богориди “ ще бъдат сложени и саксии с живи цветя, окачени по стълбовете на уличното осветяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР