Капан за мишки на Агата Кристи дебютира на Бродуей, след

...
Капан за мишки на Агата Кристи дебютира на Бродуей, след
Коментари Харесай

Пиесата Капан за мишки на Агата Кристи дебютира на Бродуей

" Капан за мишки " на Агата Кристи дебютира на Бродуей, откакто от 70 години се играе на лондонска сцена, заяви Българска телеграфна агенция.

Най-дълго поставяната пиеса в света дебютира в Лондон през 1952 година, само че до момента в никакъв случай не е представяна в Ню Йорк.

Копродукцията на английския продуцент на " Капан за мишки " Адам Шпигел и на носителя на премия " Тони " Кевин Макколъм, ще се качи на сцената на Бродуей през 2023 година.

" Развълнуван съм, че обичаната престъпна тайнственост на Агата Кристи, която промени известния спектакъл и бе популярна атракция за американските фенове в лондонския Уест Енд за последните 70 години, в този момент идва на Бродуей ", сподели Макколъм.

" Няма по-добър метод да се означи годишнината от популярния път на " Капан за мишки " от предстоящата продукция в Ню Йорк ", добави Шпигел.

Авторът и карикатурист на английското издание " Прайвит ай " Ник Нюман сътвори подигравка във връзка 70-ата годишнина от първото зрелище в Лондон.

" Капан за мишки " е играна 28 915 пъти в английската столица, сочат данни от продуцентите. Според английския в. " Таймс " Кристи не е желала пиесата да се показва на Бродуей.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР